Covid-19

Alles wat u moet weten over de huidige Covid-19-situatie.

HOTsnapbacks werkt samen met een fulfilment partner om onze bestellingen af te handelen en te verzenden. We hebben regelmatig contact met hen voor de laatste updates van wat er aan de hand is.

Onze fulfilment partner is actief en we blijven bestellingen accepteren.

De afhandeling is weer normaal en de verzending kan wat langer duren, maar uw bestelling zal u bereiken. Uw steun betekent veel voor ons, zeker in deze tijd.

Blijf veilig en zorg goed voor jezelf.

Afhandeltijd in de VS - 2-7 werkdagen (Terug naar normaal)

Afhandeltijd in de EU - 2-7 werkdagen (Terug naar normaal)

Voor bestellingen die vanuit onze Europese locatie naar een Europese bestemming worden verzonden, kan de verzending tussen de 5-10 werkdagen na afhandeling duren.

Voor bestellingen die vanuit onze Europese locatie naar niet-EU-regio's worden verzonden, kan dit tussen de 10-20 werkdagen duren.

Voor onze Europese klanten. Sommige petten worden alleen gemaakt in ons fulfilmentcentrum in de VS. Op iedere productpagina staat of de pet in kwestie wordt gemaakt in de Verenigde Staten.

Verzendingsovereenkomst

Alle vragen en antwoorden die u moet weten over verzending.

We verzenden op onze kosten een nieuwe bestelling met tracking. Houd er rekening mee dat we geen bestellingen verzenden naar Cuba, Iran, de Krim, Syrië en Noord-Korea. We verzenden internationaal naar alle andere landen!

97,66% van onze bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Meer dan 50% van onze bestellingen wordt binnen 3 werkdagen of minder verzonden.

Let op: de afhandeltijd is exclusief levertijd.

Retourneren en ruilen

Alle vragen en antwoorden die je moet weten over ruilen en retourneren.

Ons retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Ruilen: we vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@hotsnapbacks.com en stuur je artikel naar:

Hotsnapbacks

Rondeel 80

3831 SZ LEUSDEN

Netherlands


U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als je een artikel boven de 75 euro verzendt, kun je overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.