Vanaf € 75,- gratis verzending!

Veelgestelde vragen


 

1. Ik kan mijn pakket niet traceren.

In de verzendmail staat een directe link naar onze track & trace pagina. Wanneer u op (voorbeeld): LX123456789NL drukt in de mail. Dan wordt u automatisch doorverwezen naar de juiste pagina.

Wilt u zelf via onze website uw pakketje traceren? Dan kan dit op de onderstaande manier.

Vul bij ordernummer het nummer incl. het # teken in. Deze kun u terug vinden in de orderbevestiging die u hebt gekregen via de mail. Let ook op dat het e-mailadres hoofdlettergevoelig is. Heeft u dit allemaal geprobeerd en lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

2. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Helaas kan het wel eens gebeuren dat er een pakketje zoek raakt. Of er om wat voor reden ook vertraging ontstaat in het leverproces. We proberen samen met onze leveranciers altijd te zorgen dat dit zo min mogelijk fout gaat. Maar kunnen dit niet 100% voorkomen. Heeft u na 21 dagen het pakketje niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

3. Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

Uw pakket wordt, na betaling, met 2-3 werkdagen verzonden. U krijgt vanzelf een mail wanneer de order de status "verzonden" heeft gekregen.

De producten die op bestelling worden gemaakt kunnen iets langer duren voordat ze worden verzonden. Hier geldt een afhandeltijd van max. 5 werkdagen voor.

4. Hoe kies ik de juiste maat cap?

De cap maat in centimeters meet u door de omtrek van uw hoofd op te meten. De omtrek meet u net boven uw oren, zo'n 2 cm, en het meetlint gaat boven uw wenkbrauwen langs.

 5. Waarom is de verzendtijd zo lang?

Onze leveranciers zitten verspreid over de hele wereld. De fabrieken staan in Amerika, Azië, Mexico, Canada, Spanje, Letland en Australië. Afhankelijk van het product en voorraad wordt dit vanuit het buitenland verstuurd naar het door uw opgegeven adres. 95% van de producten die wij aanbieden worden op bestelling gemaakt. Hier zit dan ook een iets langere levertijd op.